На Кіровоградщині у місцевого жителя вилучили ніж «Мачете»

Червень 12, 2017 | Новини | Переглядів: 805 | Коментарі: 0

29-річного чоловіка викрили на одній з вулиць міста Олександрія під час проведення оперативно-профілактичного відпрацювання.

«Працівники сектору кримінальної поліції на території міста зупинили громадянина, яка при собі мав ніж, зовні схожий на «Мачете», та шприц із рідиною, схожою на наркотичну.

Ним виявився раніше судимий місцевий житель. Чоловіка було запрошено до відділу поліції для надання пояснень із приводу події. Ніж та наркотичну речовину вилучили і направили на експертизу», - розповів начальник Олександрійського відділу поліції Сергій Котига.

Розслідування у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) та ч. 1 ст. 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України, триває. Особі загрожує покарання – до 3 років позбавлення волі.

За матеріалами Олександрійського відділу поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool