На Кіровоградщині у Бобринці відбулася рейдова перевірка

Грудень 17, 2019 | Новини | Переглядів: 923 | Коментарі: 0

Рятувальники Кіровоградщини активізували проведення роз’яснювальної роботи серед мешканців житлового сектора з тим, щоб попередити випадки пожеж у житловому секторі, загибелі і травмування громадян.

Представники Управління ДСНС та підпорядкованих підрозділів спілкуються з громадянами та поширюють листівки застерігаючого змісту, аби переконати їх у важливості дотримання правил пожежної безпеки під час опалювального періоду. 

Так, 17 грудня відбулось профілактичне відпрацювання житлового сектора м. Бобринець. Фахівці районного відділу У ДСНС в області дали поради щодо дотримання правил пожежної безпеки вдома, на робочому місці, в громадських місцях. Акцентували увагу на необхідності суворого дотримання правил експлуатації газового обладнання, побутових електричних приладів та електромережі, печей та груб у будинках. Працівники Служби «101» попередили про негативні наслідки користування несправними або саморобними обігрівачами, самостійного ремонту або монтажу складних систем газового, електричного чи парового опалення. Також під час профілактичних бесід рятувальники порадили бути відповідальними у питаннях безпеки дітей, особливо малолітніх, допитливість та непосидючість яких часто закінчується трагічно.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool