На Кіровоградщині тривають заходи щодо протидії поширенню COVID-19

Квітень 07, 2020 | Новини | Переглядів: 824 | Коментарі: 0

На Кіровоградщині тривають заходи щодо протидії поширенню коронавірусної хвороби, одним із яких є дезінфекція громадських місць, потенційно небезпечних з точки зору можливості поширення вірусу. 

Це зупинки громадського транспорту, дитячі та спортивні майданчики, входи до магазинів, аптек та лікарень, під’їзди житлових будинків і прилегла територія до цих об’єктів, а також тротуари та дороги.

За зверненнями місцевих органів влади, що надходять до Служби порятунку «101», рятувальники у захисному спорядженні здійснюють санітарну обробку спеціальним розчином визначених місць.

Так, увечері 6 квітня та протягом дня 7 квітня рятувальники дезінфікували наступні об’єкти: м. Долинська – тротуари та дороги провулків Братів Клепачів, Костя Гордієнка, Транспортний, вулиць Шевченка, Сонячна, Соборності України, Нова.
У м. Новоукраїнка – дороги та тротуари по вул. Курчатова, Павлівська, Кірова, Соборна, Шевченка, Покровська, Івана Богуна, Героїв України.
Гайвронські рятувальники обробили дезрозчином небезпечні об’єкти по вул. В. Стуса та Центральна.

У м. Новомиргород проведено санітарну обробку центральних та аварійних виходів КП «Новомиргородська лікарня».
Компаніївські рятувальники у с. Мар’ївка дезінфікували 2 зупинки громадського транспорту та входи до магазинів по вул. Степова, Центральна і Радянська.

На Кіровоградщині тривають заходи щодо протидії поширенню COVID-19

Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool