На Кіровоградщині тривають комісійні обстеження укриттів (ФОТО)

Липень 22, 2022 | Новини | Переглядів: 1673 | Коментарі: 0

З метою створення безпечних умов перебування у закладах освіти дітей, учнів, студентів і працівників відбуваються перевірки стану укриттів, що будуть використовуватись під час навчального процесу. 

тривають комісійні обстеження укриттів

тривають комісійні обстеження укриттів

тривають комісійні обстеження укриттів


До складу комісій, що здійснюють обстеження об’єктів цивільного захисту на Кіровоградщині, входять інспектори ГУ ДСНС України у Кіровоградській області.

Висновки про стан укриття оформлюються відповідними актами обстеження, що передаються балансоутримувачам, на яких згідно із Кодексом цивільного захисту України покладена відповідальність за стан та утримання захисних споруд цивільного захисту. До 1 серпня усі обстежені укриття мають буди приведені у належний стан відповідно до норм чинного законодавства.
Відповідно до своїх повноважень фахівці ГУ ДСНС України у Кіровоградській області встановлюють контроль за своєчасним та повним усуненням виявлених недоліків під час обстежень укриттів.

ГУ ДСНС України у Кіровоградські області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool