На Кіровоградщині триває реорганізація екстреної медичної допомоги

Липень 13, 2021 | Новини | Переглядів: 1154 | Коментарі: 0

Голова обласної ради Сергій Шульга провів виїзну нараду щодо виконання рішення облради про приєднання Автопідприємства санітарного транспорту до Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф у Кіровоградській області.

Спільно з депутатом обласної ради Юрієм Дроздом, начальником Автопідприємства санітарного транспорту Анатолієм Московцем та гендиректором Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф в області Олександром Ярошенком Сергій Шульга оглянув спецтранспорт, диспетчерські, адмінприміщення, гаражні бокси підприємств, кімнати чергування та відпочинку екстрених бригад.

- Першочергова умова під час проведення реорганізації – збереження робочих місць для усіх працівників. Загалом вона необхідна для оптимізації роботи двох підприємств, покращення рівня надання екстреної медичної допомоги населенню області та ефективного використання комунального майна, - пояснив голова обласної ради.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool