На Кіровоградщині судитимуть водія, який спричинив смертельну ДТП

Січень 03, 2024 | Новини | Переглядів: 863 | Коментарі: 0

За процесуального керівництва прокурорів Кіровоградської обласної прокуратури завершено досудове розслідування стосовно мешканця Дніпропетровської області за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило загибель кількох людей (ч.3 ст.286 КК України).

За даними слідства, 26-річний обвинувачений, перебуваючи за кермом вантажного автомобіля з причіпом, рухаючись з перевищенням допустимої швидкості, виїхав на зустрічну смугу та допустив лобове зіткнення.

В легковому автомобілі перебувало четверо військових, які їхали з передової у кількаденну відпустку. Двоє з них загинули, а ще двоє зазнали травмувань.

Обвинувальний акт скеровано до суду. Водієві загрожує до 10 років ув’язнення з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool