На Кіровоградщині судитимуть секретаря тендерного комітету

Травень 08, 2015 | Новини | Переглядів: 877 | Коментарі: 0

Завершено досудове розслідування кримінального провадження по факту отримання неправомірної вигоди секретарем тендерного комітету відділу освіти Знам’янської районної державної адміністрації.

Обвинувальний акт за ч.3 ст.368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання службовою особою неправомірної вигоди) Кримінального кодексу України, направлено до суду для розгляду по суті.
В ході досудового розслідування встановлено, що неправомірну вигоду у розмірі понад 32 тис. грн. чиновниця вимагала від переможця процедури закупівлі за своєчасні оплати з боку районної державної адміністрації за поставлений підприємцем товар - кам’яне вугілля. У випадку відмови чиновниця погрожувала підприємцеві розірванням договору на поставку вугілля для навчальних закладів.
У разі доведення вини обвинуваченій загрожує від 5 до 10 років позбавлення волі.
Нагадаємо, секретаря тендерного комітету було затримано «на гарячому» співробітниками прокуратури спільно із УСБУ в області на початку березня поточного року.

Прес-служба прокуратури Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool