На Кіровоградщині судитимуть бабусю, яка била свою онуку

Березень 17, 2014 | Новини | Переглядів: 927 | Коментарі: 0

До суду направлено обвинувальний висновок відносно бабусі малолітньої дівчинки, яка завдала їй умисного удару.

Прокуратурою Олександрівського району за зверненням вчителя щодо відсутності у школі довгий час без поважних причин учениці 3 класу ініційовано виїзд за місцем її проживання.
З’ясувалося, що сім’я проживає в антисанітарних умовах, а батьки зловживають спиртними напоями. Не зважаючи на холоднечу піч у будинку не топилася, дитяча їжа була відсутня.
У ході вивчення причин відсутності дитини у навчальному закладі було встановлено, що дівчину побила дерев’яною палицею рідна бабуся, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння. Унаслідок цього дитина почала шкутильгати. Батько вирішив що у доньки перелом ніжки та, не звертаючись за медичною допомогою, самостійно наклав гіпсову пов’язку на ногу дитини.
Відразу після перевірки дівчинку разом з малолітнім братиком було вилучено з сім’ї та доставлено до Олександрівської ЦРЛ, де лікарем-травматологом дитині було надано необхідну медичну допомогу.
На даний час діти перебувають на повному державному утриманні. Батькам надано іспитовий строк для виправлення ситуації та для покращення матеріально-побутових умов проживання.
Крім того, з метою належної організації роботи з питань попередження жорстокого поводження з дітьми прокуратурою району внесено подання начальнику Олександрівського районного відділу міліції та начальнику відділу освіти Олександрівської райдержадміністрації.

Прес-служба прокуратури області

Кіровоград: увага, клієнтам Приватбанку
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool