На Кіровоградщині рятувальники усунули загрозу від аварійних дерев

Червень 03, 2019 | Новини | Переглядів: 1124 | Коментарі: 0

Протягом минулої доби рятувальники Кіровоградщини тричі залучались на розпилювання аварійних дерев, що перешкоджали життєдіяльності населення.

Так, 2 червня о 08:45 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що в смт Петрове на вул. Літвінова біля двох будинків через пориви вітру та шквал було повалено дерева на дорогу, потрібна допомога по розпилюванню та прибиранню їх з проїжджої частини. Рятувальники 32-ї Державної пожежно-рятувальної частини усунули перешкоду, розпилявши та прибравши дерева.

У Кропивницькому на вул. Є. Тельнова об 11:26 гілка дерева відчахнулась і впала на тротуар. Рятувальники 1-го Державного пожежно-рятувального загону за допомогою бензопили розпиляли та прибрали гілку дерева.

О 16:30 бійці 32-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Петрове розпиляли та прибрали дерево, яке через пориви вітру впало на вуличний кран для подачі води на вул. Вересневій районного центру.

У ДСНС України у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool