На Кіровоградщині рятувальники спілкувались із жителями м. Бобринець

Лютий 12, 2019 | Новини | Переглядів: 905 | Коментарі: 0

Інформаційно-роз’яснювальна робота серед населення щодо навчання правилам безпеки життєдіяльності у побуті вважається одним з найефективніших способів запобігання нещасних випадків у житловому секторі.

Оскільки щороку в опалювальний період збільшується кількість пожеж, викликаних порушеннями експлуатації пічного опалення, газових та електричних систем опалення, побутових електрообігрівачів, рятувальники під час проведення профілактичних відпрацювань роблять акцент саме на цих питаннях.

12 лютого про причини виникнення пожеж у житловому секторі, загибелі людей та способи запобігання займанням працівники районного підрозділу Управління ДСНС в області спілкувались із жителями м. Бобринець.

Під час проведення роз’яснювальної роботи рятувальники нагадали правила безпечної експлуатації електричних та газових приладів, електромережі, пічного опалення та систем вентиляції. Наголосили на необхідності навчати правилам пожежної безпеки дітей. Застерегли громадян від куріння в приміщеннях, особливо у нетверезому стані. Рекомендували при виявленні будь-яких несправностей в обігрівачах одразу ж їх усувати, доручивши ремонт та обслуговування виключно відповідним спеціалістам. На завершення розмови громадянам надали листівки із застереженнями та правилами безпеки.

Інформаційно-роз’яснювальна робота серед населення щодо навчання правилам безпеки життєдіяльності у побуті вважається одним з найефективніших способів запобігання нещасних випадків у житловому секторі.

Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool