На Кіровоградщині рятувальники пройшли заняття в теплодимокамері (ФОТО)

Серпень 17, 2021 | Новини | Переглядів: 1363 | Коментарі: 0

У спеціально обладнаній теплодимокамері на базі навчального пункту ГУ ДСНС України у Кіровоградській області пройшли заняття з особовим складом шести Державних пожежно-рятувальних частин м. Кропивницький, АРЗ СП ГУ ДСНС в області, 24-ї ДПРЧ м. Бобринець та 28-ї ДПРЧ смт Компаніївка.

Головні завдання, які стоять перед особовим складом під час тренування: формування та закріплення навиків роботи в апаратах на стисненому повітрі, підготовка до роботи в умовах високих температур, задимленості тощо, формування психологічних та психофізичних якостей, необхідних для виконання робіт в екстремальних умовах. Основна увага при відпрацюванні вправ приділяється розвитку важливих фізичних та психофізичних якостей: увага та оперативне мислення, рівновага та вестибулярна стійкість.

Тренування відбуваються із суворим дотримання періодичності та послідовності виконання вправ. Це дозволяє швидше досягти необхідного рівня теплової адаптації газодимозахисників, а також підтримати їхню зацікавленість у проведенні занять у теплодимокамерах.

Змодельовані ситуації у теплодимокамері максимально наближені до реальних екстремальних умов бойової роботи, а саме: наявні елементи максимальної складності, є можливість вибору рішень, варіантів фізичних та емоційних навантажень. Все це дозволяє досягти повного напруження фізичних сил, розумових здібностей та волі рятувальника, що необхідно для виконання завдань під час реальних надзвичайних ситуацій.

 рятувальники пройшли заняття в теплодимокамері

 рятувальники пройшли заняття в теплодимокамері

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool