На Кіровоградщині рятувальники перевірили стан техногенної безпеки

Квітень 25, 2018 | Новини | Переглядів: 695 | Коментарі: 0

Наразі тривають перевірки стану пожежної та техногенної безпеки об’єктів із масовим перебуванням людей, у тому чисті – освітні установи.

Так, у Голованівському районі відбулись інспектування загальноосвітніх та дошкільних навчальних закладів. 

Перевірки охоплювали широке коло ключових моментів, які впливають на стан безпеки дитячих установ у протипожежному відношенні, особливо шляхи та плани евакуації, які повинні відповідати нормативним вимогам щодо безпеки перебування дітей. Крім того, заклади були перевірені на забезпеченість працездатними системами оповіщення та засобами первинного гасіння пожежі до прибуття пожежно-рятувальних підрозділів. Також важливим фактором у недопущенні загибелі чи травмування людей є знання персоналом закладів правил поведінки під час надзвичайної ситуації та алгоритм евакуації із приміщень відповідно до інструкцій та функціональних обов’язків.

Із результатами перевірок можна ознайомитись на офіційному сайті Управління ДСНС в області в рубриці «Актуально», де розміщуються акти перевірок.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool