На Кіровоградщині рятувальники надали допомогу по буксируванню 4-х автомобілів

Грудень 20, 2017 | Новини | Переглядів: 1031 | Коментарі: 0

Пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградської області минулої доби надали допомогу по буксируванню 4-х автомобілів, що потрапили на складні ділянки автодоріг.

Двічі виїздили для надання допомоги рятувальники 19-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Новоукраїнки: 19 грудня о 06:45 буксирували автомобіль на автошляху Новоукраїнка-Помічна та о 10:55 допомоги потребував на складному відрізку дороги водій автомобіля біля с. Григорівка Новоукраїнського району.

О 17:50 рятувальники 26-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Благовіщенського доставили автомобіль з узбіччя на проїжджу частину автошляху Благовіщенське-Кам’яна Криниця. Та о 22:53 у подібну ситуацію потрапив автомобіль у м. Новомиргород, який відбуксирували рятувальники 25-ї Державної пожежно-рятувальної частини.

Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool