На Кіровоградщині рятувальники ліквідували дві пожежі

Листопад 22, 2012 | Новини | Переглядів: 1498 | Коментарі: 0

Обидві виникли з вини господарів обійсть. В Олександрії - через грубе порушення правил пожежної безпеки при влаштуванні пічного опалення: господарі, влаштовуючи у будинку камін, – побудували димохід впритул до дерев’яних конструкцій даху.

Та ще й погано доглядали – у димарі утворились тріщини, через одну з яких і вилетіла іскра, що дала початок пожежі, яка мало не позбавила власників даху над головою напередодні зими.
У Новоукраїнці літню кухню на власному подвір’ї господар, як він сам зізнався, підпалив навмисне. Про мотиви свого незвичного вчинку, через які горіло 8 кв. м даху та домашні речі, він зізнався лише правоохоронцям. Пожежу помітили сусіди і викликали рятувальників. Тільки завдяки оперативності та професіоналізму працівників служби порятунку вдалося врятувати розташований поруч житловий будинок.
І в першому, і у другому випадку трагедії можна було уникнути, прояви господарі більше обережності, уваги та дбайливості. Сподіваємось, що це послужить приводом зайвий раз звернути увагу на стан власних опалювальних систем та обігрівачів.

Територіальне управління МНС та
Управління Держтехногенбезпеки в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool