На Кіровоградщині рятувальники допомагають евакуйованим громадянам із Сектора Гази

Травень 27, 2021 | Новини | Переглядів: 1358 | Коментарі: 0

Сьогодні, 27 травня, в Україну прибули евакуйовані громадян із зони збройного конфлікту – Сектора Гази. Це, переважно, жінки та діти – громадяни України, яких транспортують транспортом ДСНС до місць тимчасового розселення.

Зокрема у м. Олександрія Кіровоградської області, куди прибула частина евакуйованих для подальшого розселення у м. Первомайськ, їх зустріли психологи Головного управління ДСНС у Кіровоградській області та надали психологічну підтримку.

Повернення українців з небезпечної зони було організовано на доручення Президента України Володимира Зеленського після звернення громадян до дипломатичних представництв у зоні ескалації збройного протистояння між Державою Ізраїль та ХАМАС.

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області

рятувальники допомагають евакуйованим громадянам із Сектора Гази

рятувальники допомагають евакуйованим громадянам із Сектора Гази
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool