На Кіровоградщині рятувальники 14 разів надавали допомогу по прибиранню дерев

Липень 02, 2017 | Новини | Переглядів: 1653 | Коментарі: 0

Внаслідок ускладнених погодних умов, а саме – сильного вітру, на території Кіровоградської області за минулу добу до Служби порятунку надійшло 14 повідомлень про необхідність надання допомоги по розпилюванню та прибиранню зламаних дерев та розчахнутих гілок.

Так, 7 таких випадків сталось у Кіровоградському районі та по м. Кропивницький: рятувальники 1-го Державного пожежно-рятувального загону розпиляли та прибрали дерева та гілля на вулицях Гагаріна, Слободянюка, Бєляєва, Яновського (2 випадки), Нижня П‘ятихатська в обласному центрі та в с. Покровське Кіровоградського району.
Тричі надавали подібну допомогу рятувальники 31-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Новоархангельська. Двічі залучались до виконання робіт з розпилювання та прибирання дерев чи розчахнутих гілок рятувальники 25-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Новомиргорода. По одному випадку повалення дерев та гілок сталось минулої доби в Маловисківському та Знам’янському районі.

Крім того, протягом минулої доби внаслідок сильних поривів вітру сталось відключення від електропостачання 76 населених пунктів у 6 районах області, а саме: Новоархангельський р-н (44 н.п.), Добровеличківський р-н (5 н.п.), Маловисківський р-н (10 н.п.), Новомиргородський р-н (15 н.п.), Благовіщенський р-н (1 н.п.), Гайворонський р-н (1 н.п.). До відновлювальних робіт залучено ремонтні бригади місцевих РЕМ.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool