На Кіровоградщині раніше судимий чоловік відкрито пограбував жінку

Вересень 15, 2016 | Новини | Переглядів: 914 | Коментарі: 0

За попередніми даними, 38-річний раніше судимий чоловік, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, ударив знайому в обличчя та відкрито заволодів її мобільним телефоном.

«Правоохоронці з’ясували, що потерпіла разом із товаришем прогулювалася ввечері. Оскільки чоловік був напідпитку, то постійно губив свій телефон.Дівчина з дозволу знайомого взяла потримати у себе засіб зв’язку, а потім повернула. Через деякий час вони посварилися і розійшлися по домівках. Втім, у під’їзді будинку знайомий перестрів дівчину, почав звинувачувати в крадіжці телефону та відібрав її мобільний», - повідомив начальник Світловодського відділу поліції Андрій Гулий.

Про це FOTOINFORM.NET повідомив сектор комунікації поліції Кіровоградської області

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу, громадських чи виправних робіт, арешту на строк до шести місяців чи до чотирьох років позбавлення волі.


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool