На Кіровоградщині провели профілактичний обхід Приморського парку

Червень 11, 2019 | Новини | Переглядів: 1395 | Коментарі: 0

11 червня фахівці підпорядкованих підрозділів У ДСНС в області провели профілактичний обхід території Приморського парку м. Світловодська та лісопаркової зони смт Компаніївки

До проведення рейдів долучились представники місцевих підрозділів ГУ Нацполіції, управління лісового та мисливського господарства. 

Учасники патрулювання обійшли території лісових ділянок, рекреаційних зон з метою контролю за дотриманням відпочивальниками вимог пожежної безпеки. Відпочивальникам, у свою чергу, розповіли про необхідність суворого дотримання правил безпечного поводження в екосистемах. Зокрема про те, що розпалювати багаття можна тільки у спеціально відведених для цього місцях, не можна розкидати сірники, недопалки та сміття, завжди заливати попелище водою, коли залишаєш місце відпочинку.

Усім громадянам, які відпочивали у затінку дерев, фахівці Служби порятунку вручили застережні листівки.

У ДСНС України у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool