На Кіровоградщині провели антитерористичні тренування

Грудень 06, 2019 | Новини | Переглядів: 1144 | Коментарі: 0

Координаційна група Антитерористичного центру при Управлінні Служби безпеки України в Кіровоградській області провела чергові спеціальні тренування на трьох терористично уразливих об’єктах області. 

Спроби умовного мінування здійснювались на території комендатури однієї із військових частин Кіровоградського гарнізону та залізничного вокзалу станції «Гайворон». 

Разом з тим, умовні диверсанти намагалися здійснити «отруєння» резервуарів питної води «Дніпро-Кіровоград».
У такий спосіб під час тренувань СБУ перевірила рівень захищеності об’єктів інфраструктури та готовності адміністрацій, служб безпеки та охорони, правоохоронних органів та спеціальних служб до реагування на надзвичайні події та усунення наслідків можливих терористичних актів.

За результатами тренувань Координаційна група АТЦ надала відповідні методичні рекомендації для кожного об’єкта щодо удосконалення системи захисту та здійснює контроль за усуненням виявлених недоліків.

Пресгрупа УСБУ в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool