На Кіровоградщині прокурори привітали діток з Днем Святого Миколая

Грудень 20, 2017 | Новини | Переглядів: 799 | Коментарі: 0

День Святого Миколая одне з улюблених свят дітлахів. Кожна дитина, в передчутті свята, чекає на дива. 

Проте є діти, яких обділила доля й недодала їм сімейного тепла й затишку, тому для працівників Новоукраїнської місцевої прокуратури вже стало традицією у цей день приділяти увагу дітям не лише в руслі виконання функцій прокуратури, але й з нагоди свят з метою подарувати дітям часточку тепла та турботи.

Цей рік не став виключенням, «озброївшись» дарунками, прокурори відвідали особливі дитячі заклади, щоб влаштували справжнє свято. Так, колектив місцевої прокуратури на чолі з керівником Віталієм Дьологом привітали учнів Рівнянської спеціальної школи – інтернат І-ІІ ступенів Новоукраїнського району. Після святкового ранку дітям були вручені солодкі подарунки. Також для потреб закладу та дітей був придбаний спортінвентар.
Солодощі, фрукти та найщиріші вітання від працівників Добровеличківського відділу місцевої прокуратури отримали також вихованці Піщанобрідської спеціалізованої школи – інтернату І-ІІ ступенів. Крім того, для устаткування медичного пункту закладу було придбано небулайзери, які допоможуть дбати про здоров’я діток.

Прокурори Ульяновського відділу Новоукраїнської місцевої прокуратури відвідали учнів Ладижинської спеціальної загальноосвітньої школи – інтернат, що на Черкащині та подарували дітям приладдя для навчання і творчості та, звичайно, солодощі.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool