На Кіровоградщині прокуратура запобігла розтраті коштів, виділених для капітального ремонту сільської школи

Березень 16, 2014 | Новини | Переглядів: 1263 | Коментарі: 0

Прокуратура попередила розтрату понад мільйона гривень бюджетних коштів, призначених для капітального ремонту сільської школи.

Як засвідчила прокурорська перевірка діяльності відділу освіти, молоді та спорту Добровеличківської РДА, договір підряду на капітальний ремонт школи в селі Тишківка є незаконним.
З’ясувалось, що підприємство, з яким було укладено договір, не володіє ні необхідною технікою, ні робочою силою для якісного виконання робіт з капітального ремонту освітнього закладу. Як наслідок, це створило всі передумови для зловживань бюджетними грошима у сумі 1,1 млн грн.
Лише за оперативного втручання органів прокуратури розтрату вказаної суми з бюджету вдалося попередити.
Наразі, незаконний договір підряду розірвано, а винних посадовців притягнуто до відповідальності.
Прокуратура й надалі вживатиме дієві заходи для забезпечення використання бюджетних коштів виключно за цільовим призначенням.

Прес-служба прокуратури Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool