На Кіровоградщині приборкали 8 пожеж у приватних домоволодіннях

Липень 02, 2017 | Новини | Переглядів: 977 | Коментарі: 0

Минула доба відзначилась 8 пожежами, які стались у приватному житловому секторі Кіровоградської області.

Так, о 14:50 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на вул. Щаслива м. Бобринець. Прибувши на місце події, рятувальники встановили, що горить покрівля господарчої будівлі на площі 70 м2, речі домашнього вжитку в ній та суха трава на подвір’ї. Пожежу було ліквідовано силами вогнеборців 24-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Бобринець та місцевої пожежної охорони ПрАт «Полтавське ХПП».
О 15:50 виїхали за викликом на пожежу закинутого житлового будинку в с. Велика Виска рятувальники 23-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Мала Виска та місцева пожежна охорона СТОВ «Україна». Як з’ясувалось по прибуттю на місце події, горіла покрівля будинку на площі 35 м2.
О 16:00 виникла пожежа 48 м2 господарчої споруди, дров та сіна на вул. Покровська с. Синьки Благовіщенського району. Пожежу ліквідовано рятувальниками 26-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Благовіщенське та місцевими пожежними командами с. Синьки та с. Йосипівка.
У Кропивницькому на вул. Короленка о 16:30 загорілась покрівля дерев’яної споруди на площі 12 м2. Пожежу приборкали рятувальники 1-го Державного пожежно-рятувального загону.
О 17:55 рятувальники 2-го Державного пожежно-рятувального загону м. Олександрія виїхали на пожежу 4 м2 покрівлі житлового будинку, дерев’яного паркану та сухої трави на подвір’ї домоволодіння на вул. Калинова с. Бундурівка Олександрійського району.
В смт Єградківка Олександрівського району о 18:35 загорілась покрівля господарчої споруди. Пожежу приборкали рятувальники 29-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Олександрівки та місцева пожежна охорона «Михайлівське».
О 18:47 виникла пожежа речей домашнього вжитку площею 12 м2 в житловому будинку на вул. Зарічна с. Спасове Новгородківського району. Загоряння було ліквідовано рятувальниками 27-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Новгородки та місцевої пожежної команди с. Верблюжка.
У Долинському районі с. Гурівка на вул. Паркова о 03:30 загорілось 36 м2 покрівлі будівлі, що не експлуатується. Пожежу приборкано вогнеборцями 20-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Долинської. В усіх випадках травмованих та загиблих немає.
Причини пожеж встановлюють фахівці.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool