На Кіровоградщині правоохоронці затримали підозрюваних у вбивстві таксиста (фото)

Грудень 12, 2012 | Новини | Переглядів: 1320 | Коментарі: 0

На початку грудня поблизу одного із населених пунктів Знам’янського району було виявлено тіло чоловіка з ознаками насильницької смерті.

Через кілька днів у результаті проведення слідчих дій працівники Знам’янського МВ УМВС України в Кіровоградській області затримали двох підозрюваних у вбивстві – 27-річного та 20-річного місцевих жителів.
Повідомлення про страшну знахідку надійшло до міліції від жителя одного із сіл району, який, вирушивши на полювання, натрапив обабіч польової дороги на загиблого. На місце події одразу ж прибула слідчо-оперативна група.
Під час огляду на тілі потерпілого правоохоронці виявили більше десяти колото-різаних ран на шиї та кілька травм на голові, що свідчило про його насильницьку смерть. Потерпілим виявився 39-річний житель одного із сіл. Чоловік працював таксистом у районному центрі.
Попередньо правоохоронці встановили, що в передостанній день листопада ввечері двоє молодиків замовили таксі, аби дістатися до міста Знам’янки. По дорозі до пункту призначення чоловіки з метою заволодіння автомобілем спочатку ударили водія по голові, а потім нанесли йому численні удари гострим предметом у шию. Після цього, зловмисники поклали тіло у багажник та відвезли на околицю села, де викинули його на відстані кількох десятків метрів від дороги.
Далі душогуби рушили до районного центру, де і залишили транспортний засіб, оскільки він зламався. У подальшому правоохоронці виявили авто на одній із вулиць міста.
Підозрюваних, що переховувалися після скоєного, працівники міліції затримали через кілька днів. Наразі вони перебувають в ІТТ. До речі, обоє чоловіків вже мають судимість за скоєння крадіжок.
За словами начальника Знам’янського МВ УМВС України в Кіровоградській області Андрія Крищенка, за цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 115 «Умисне вбивство» Кримінального кодексу України. Зловмисникам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 10 до 15 років чи довічного ув’язнення. Триває розслідування.

На Кіровоградщині правоохоронці затримали підозрюваних у вбивстві таксиста (фото)

СЗГ УМВС України в Кіровоградській області


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool