На Кіровоградщині правоохорнці виявили у старенькій бабусі багато, чого «цікавого»

Вересень 01, 2014 | Новини | Переглядів: 1211 | Коментарі: 0

У ході проведення операції «Мак-2014» правоохоронці виявили у домоволодінні 71-річної жінки кілька пучків сухих рослин, схожих на снодійних мак, а у теплиці – кількадесят рослин, схожих на коноплю.

Господиня дбайливо обробляла та поливала насадження. Зібраний урожай жінка начебто планувала використати для виготовлення ниток.
Крім того, у домоволодінні пенсіонерки працівники міліції виявили суху подрібнену речовину рослинного походження та предмет, схожий на корпус від гранати, які також було вилучено та направлено на дослідження до науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС в області.
– Інформацію внесено до Єдиного Реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 309 Кримінального кодексу України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту», – розповідає начальник Знам’янського МВ УМВС України в Кіровоградській області Андрій Гулий. – Санкцією статті передбачено покарання у вигляді штрафу, виправних робіт, арешту, або обмеження чи позбавлення волі на строк до трьох років. Триває досудове розслідування.
За матеріалами Знам’янського МВ УМВС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool