На Кіровоградщині працівниця одного з підприємств привласнювала чужі кошти

Червень 09, 2017 | Новини | Переглядів: 817 | Коментарі: 0

За попередніми даними, працівниця одного з підприємств, користуючись службовим становищем, привласнювала гроші громадян, які вони сплачували за телекомунікаційні послуги та електроенергію. Загальна сума збитків складає понад 26 тисяч гривень.

«Загалом працівники Онуфріївського відділення поліції викрили понад 20 таких фактів. Потерпілими стали жителі одного з сіл та мешканці іншої області, які мали у населеному пункті дачні будинки.

Попередньо встановлено, що жінка приймала кошти від громадян за різні види платежів, але не вносила в систему дані про сплату та не видавала відповідний видрукуваний рахунок. У подальшому отримані кошти особа привласнювала», - розповів начальник Онуфріївського відділення поліції Віталій Кравцов.

У даний час поліцейські проводять досудове розслідування у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 3 ст. 191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді обмеження волі на строк від 3 до 5 років, або позбавлення волі на строк від 3 до 8 років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років.

За матеріалами Онуфріївського відділення поліції Олександрійського відділу поліції Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool