На Кіровоградщині працівники міліції продовжують співпрацю з громадськістю

Січень 30, 2015 | Новини | Переглядів: 874 | Коментарі: 0

Вже більше року участь у забезпеченні правопорядку беруть представники міського громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону «Окремого Чорноліського полку «Імені Козака Мамая» Буго-Гардівського округу Українського козацтва».

У Знам’янці, як і загалом на території області, останнім часом посилено заходи з охорони громадського порядку, збільшено маршрути патрулювання, посилено охорону важливих об’єктів.
Працівникам міліції у відповідній роботі надають допомогу члени міського громадського формування. Перед чергуванням активісти разом з міліціонерами проходять інструктажі та отримують пов’язки «Охорона порядку».
- Ми вдячні громадянам за співпрацю у підтримані спокою в місті, адже вже понад рік вони допомагають у патрулюванні вулиць, беруть участь у відпрацюванні територій, – розповідає начальник Знам’янського міського відділу міліції Андрій Гулий.
За матеріалами Знам᾿янського МВ УМВС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool