На Кіровоградщині працівники ДАІ виявили водія з підробленими реєстраційними документами на транспортний засіб

Січень 28, 2015 | Новини | Переглядів: 1047 | Коментарі: 0

27 січня близько 15 години інспектори ДАІ у ході проведення профілактичного відпрацювання, під час нагляду за дорожнім рухом, по вулиці Медведєва м. Кіровограда зупинили автомобіль БМВ, під керуванням 28-річного мешканця однієї із сусідніх областей.

Після зупинки та спілкування з інспекторами ДАІ, водій надав для перевірки реєстраційні документи на транспортний засіб, проте під час звірки з обліковими в них записами та номерами вузлів агрегатів автівки було встановлено, що вони не співпадають.
На місце події вартові доріг одразу викликали слідчо-оперативну групу. Документи було вилучено та направлено на дослідження, а водія для з’ясування всіх обставин було доставлено до Кіровоградського міського відділу, автомобіль – до спеціального майданчика для тимчасового зберігання транспортних засобів.
Інформацію про дану подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Наразі тривають слідчі дії.
 


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool