На Кіровоградщині посадових осіб однієї з сільських рад впіймали на хабарі

Травень 13, 2021 | Новини | Переглядів: 1023 | Коментарі: 0

До поліції із заявою звернувся житель іншої області, який повідомив про те, що посадові особи вимагають у нього грошові кошти у сумі 5 тисяч доларів США за надання дозволу на користування земельною ділянкою.

У результаті проведених заходів працівниками слідчого управління поліції області, Служби безпеки України в області, під процесуальним керівництвом обласної прокуратури, після передачі частини грошових коштів затримано «на гарячому» двох громадян віком, 53 та 39 років.

За вказаним фактом інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України «Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди».

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років із конфіскацією майна.

За матеріалами слідчого управління поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool