На Кіровоградщині посадовець обіцяв за хабар отримання міжнародного сертифікату (ФОТО)

Січень 15, 2024 | Новини | Переглядів: 1532 | Коментарі: 0

Викрито працівника територіального відділу Управління Держпродспоживслужби на вимаганні та отриманні неправомірної вигоди у сумі 60 тис гривень.

За процесуального керівництва Кіровоградської обласної прокуратури повідомлено про підозру у корупційному злочині посадовцю прикордонного інспекційного відділу контролю "Одеса" управління Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів на державному кордоні (ч.3 ст. 368 КК України).

 

На Кіровоградщині посадовець обіцяв за хабар отримання міжнародного сертифікату

На Кіровоградщині посадовець обіцяв за хабар отримання міжнародного сертифікату

На Кіровоградщині посадовець обіцяв за хабар отримання міжнародного сертифікату

Слідством встановлено, що вищевказана посадова особа вимагала від мешканця області неправомірну вигоду за безперешкодне вивезення тваринної сировини за межі країни.

За неправомірну вигоду підозрюваний обіцяв особисте сприяння та сприяння інших службових осіб регіонального відділу Держпродспоживслужби в отриманні міжнародного ветеринарного сертифікату необхідного товариству для здійснення експорту товару. Для цього необхідно лише надати йому неправомірну вигоду у розмірі 100 доларів США за видачу одного такого сертифікату та 30 тис грн плати щоквартально у подальшому. В іншому випадку у підприємства будуть труднощі під час проходження митного контролю вантажу.

Затримали контролера на місці злочину, під час отримання ним частини грошових коштів.

Під час обшуку у домоволодінні підозрюваного вилучено майже 100 тис доларів США в еквіваленті.

За клопотанням прокурорів фігуранту справи обрано запобіжний захід тримання під вартою з правом застави.

Досудове розслідування - ГУНП в області, оперативний супровід - УСБУ в області.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool