На Кіровоградщині поліцейські вилучили врожай снодійного маку

Липень 29, 2016 | Новини | Переглядів: 640 | Коментарі: 0

Нарковмісні рослини на території домоволодіння співмешканки в одному з сіл Бобринецького району зберігав 31-річний раніше судимий чоловік.

До відділу поліції звернулась жителька населеного пункту, яка повідомила про спричинення їй тілесних ушкоджень. Для перевірки інформації на місце прибула слідчо-оперативна група.

«Під час огляду території домоволодіння у гаражі правоохоронці виявили рослини, зовні схожі на кущі снодійного маку, у кількості майже 50 штук. Як пояснив співмешканець жінки, зілля зберігав для власного вживання», – розповів т.в.о. начальника Бобринецького відділу поліції Володимир Горяний.

У присутності понятих працівники поліції вилучили рослини та у подальшому направили їх на дослідження.
За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання від штрафу і до обмеження чи позбавлення волі на строк до 3 років.

Вирішується питання про оголошення зловмиснику підозри. Раніше чоловік був судимий за вчинення крадіжок.

За матеріалами Бобринецького відділу поліції ГУНП в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool