На Кіровоградщині поліцейські проводять комплекс профілактичних заходів

Жовтень 08, 2019 | Новини | Переглядів: 645 | Коментарі: 0

Із початку місяця на території області розпочався практичний етап відпрацювання, спрямованого на посилення контролю за безпекою дорожнього руху, запобігання загибелі та травмуванню людей на вулично-дорожній мережі.

Зокрема працівники груп реагування патрульної поліції територіальних підрозділів вживають заходів щодо виявлення та попередження фактів порушень правил дорожнього руху, які можуть призвести до настання ДТП.

Також особливу вагу поліцейські звертають на дотримання водіями та перевізниками вимог ПДР і правил перевезення пасажирів, із метою недопущення зростання кількості таких дорожньо-транспортних пригод, запобігання виникненню надзвичайних подій під час перевезень.

В результаті проведених заходів поліцейськими виявлено 1084 факти порушень правил дорожнього руху, із них задокументовано: 82 – керування транспортними засобами у стані алкогольного сп’яніння, 6 – порушення правил руху через залізничні переїзди. Також виявлено більше 200 фактів керування без відповідних документів.

Робота у даному напрямку продовжується.

Практичний етап профілактичних заходів триватиме до 29 жовтня.

За матеріалами управління превентивної діяльності поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool