На Кіровоградщині поліцейські організували семінар-нараду за участі слідчих та інспекторів-криміналістів

Грудень 22, 2017 | Новини | Переглядів: 679 | Коментарі: 0

Мета заходу – вдосконалення діяльності працівників, які здійснюють збір зразків матеріалів із місць подій та скоєння тяжких і особливо тяжких злочинів для проведення криміналістичних експертиз.

У нараді взяли участь заступник начальника слідчого управління поліцейського главку Тарас Тарасенко, керівники слідчих підрозділів області та інспектори-криміналісти територіальних відділів і відділень.

Основними лекторами для колег стали запрошені на захід почесні гості – заступник керівника Вінницького науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України Юрій Куслій, завідувач відділу біологічних експертиз НДЕКЦ Юрій Наняк та його заступник Дмитро Баяк.
Серед питань, з якими своїми знаннями і практичним досвідом ділилися з поліцейськими вінницькі колеги, були аспекти, що стосувалися якісного огляду місць подій, особливості вилучення і пакування слідів біологічного походження та запахових слідів для направлення на проведення відповідних експертиз.

Упродовж наради правоохоронці обговорили запровадження нових методик експертиз, які, на їх думку, розширять можливості у роботі.

Сектор комунікації
поліції Кіровоградської області

 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool