На Кіровоградщині почастішали випадки крадіжок

Лютий 09, 2015 | Новини | Переглядів: 959 | Коментарі: 0

Завдяки пильності небайдужої громадянки правоохоронці затримали крадіїв на місці скоєння злочину

Раніше судимий 25-річний чоловік та його 15-річний родич саме вантажили викрадені вироби з металу до свого автомобіля. За скоєне зловмисникам загрожує до шести років позбавлення волі.
До Знам’янського МВ УМВС України в Кіровоградській області надійшло повідомлення від місцевої жительки про те, що з сусіднього домоволодіння невідомі особи викрадають металеві вироби.
На місце події негайно прибув спільний наряд патрульно-постової служби та працівників Державної служби охорони. За ліченні хвилини злодії, що лише встигли завантажити в транспортний засіб викрадене майно, були затриманні.
Зловмисниками виявилися двоє жителів одного з сіл району, 25-річний чоловік, який вже був судимий за скоєння крадіжок, та його 15-річний родич.
Також, правоохоронці встановили, що молодики скоїли крадіжку і металевого люку, який знаходився неподалік на вулиці.
Викрадені вироби правоохоронці вилучили та повернули власникам.
- За цими фактами розпочаті кримінальні провадження за частиною 2 статті 185 (Крадіжка, вчинена повторно або за попередньою змовою групою осіб) та частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, поєднана з проникненням у житло), – розповідає начальник Знам’янського міського відділу міліції Андрій Гулий. – Зловмисникам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років. Наразі проводиться подальша перевірка щодо причетності осіб до вчинення аналогічних злочинів.

Працівники Кіровоградського райвідділу міліції викрили осіб, які скоїли крадіжку запчастин до транспортних засобів
Ними виявилися троє жителів одного з сіл, віком від 18 до 28 років. Зловмисникам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.
Заява про крадіжку майна надійшла до Кіровоградського РВ УМВС в області від 27-річного жителя населеного пункту. Чоловік повідомив, що з його гаража було викрадено запчастини від мотоцикла та двигун від автомобіля «Москвич».
У результаті вжитих заходів працівники сектору дільничних інспекторів міліції райвідділу встановили осіб, підозрюваних у скоєні кримінального правопорушення. Ними виявилися раніше судимі не працюючі чоловіки.
Викрадені речі у зловмисників вилучено.
- Дії злодіїв кваліфіковано за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу. Зловмисникам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строк від 3 до 6 років, - повідомив начальник Кіровоградського РВ Андрій Бензар.

За матеріалами Кіровоградського РВ УМВС України в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool