На Кіровоградщині почастішали розбійні напади

Грудень 11, 2015 | Новини | Переглядів: 1243 | Коментарі: 0

До Олександрійського відділу поліції з повідомленням про пограбування звернулася 27-річна потерпіла. Дівчина йшла по одній з вулиць міста, до неї підбіг невідомий, та, погрожуючи фізичною розправою, вихопив мобільний телефон, який вона тримала в руках.

- Провівши ряд оперативно-розшукових заходів працівники поліції встановили та затримали зловмисника, - повідомив начальник Олександрійського відділу поліції Олександр Кодак. – Чоловіку оголошено про підозру у вчиненні даного кримінального правопорушення та обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.
Телефон зловмисник встиг продати.
За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 «Грабіж» Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання від чотирьох до шести років позбавлення волі.
Затриманий раніше вже відбував покарання за скоєння тяжкого злочину.

За матеріалами Олександрійського відділу поліції ГУНП в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool