На Кіровоградщині підприємство для потреб централізованого водопостачання здійснювало забір води з річки Інгулець

Квітень 13, 2016 | Новини | Переглядів: 906 | Коментарі: 0

За позовом прокуратури Кіровоградської області комунальне підприємство в судовому порядку зобов’язано відшкодувати державі понад 800 тис грн збитків, завданих навколишньому природному середовищу.

Встановлено, що підприємство для потреб централізованого водопостачання понад місяць здійснювало забір поверхневих вод з річки Інгулець без дозволу на спеціальне водокористування. У результаті порушення законодавства про охорону та раціональне використання водних ресурсів навколишньому природному середовище було завдано збитків в сумі 835 тис грн.

Враховуючи викладене, прокуратура звернулась до Господарського суду області з позовом про стягнення з підприємства зазначених збитків, який судом задоволено в повному обсязі.

Прес-служба прокуратури Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool