На Кіровоградщині під час футбольного матчу майже 330 поліцейських забезпечуватимуть охорону публічного порядку

Липень 28, 2016 | Новини | Переглядів: 712 | Коментарі: 0

Сьогодні, 28 липня, о 19.30 на КСК "Ніка" у м. Олександрії відбудеться футбольний матч Ліги Європи УЄФА між командами «Олександрія» (Олександрія, Україна) та ФК «Хайдук» (Спліт, Хорватія). У зв’язку з цим, працівники поліції посилять заходи безпеки та закликають вболівальників дотримуватись правопорядку.

За попередніми даними, гру відвідають близько 7 тисяч громадян. Загалом до охорони публічного порядку на території міста упродовж дня та безпосередньо під час проведення матчу позмінно буде залучено майже 330 поліцейських.

Працівники поліції нагадують про необхідність дотримання правил поведінки на стадіонах та недопущення порушень правопорядку.
До місць проведення змагань категорично заборонено приносити піротехнічні вироби та інші заборонені предмети, використання яких може призвести до отримання тілесних ушкоджень глядачами.

Правоохоронці звертаються до вболівальників із проханням під час проведення матчу бути толерантними, з повагою ставитися один до одного.

У разі виявлення підозрілих предметів та про усі випадки протиправних дій повідомляйте за номером «102».

За матеріалами управління превентивної діяльності ГУНП в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool