На Кіровоградщині перевіряють готель «Південний»

Березень 17, 2021 | Новини | Переглядів: 766 | Коментарі: 0

Тривають перевірки на предмет пожежної безпеки готелів, пансіонатів, хостелів, геріатричних пансіонатів тощо.

Такі заходи здійснюються відповідно до доручення Прем’єр-міністра України та проводитимуться протягом лютого-квітня 2021 року задля попередження надзвичайний подій на таких об’єктах.

Так, інспектори У ДСНС у Кіровоградській області розпочали позапланову перевірку готелю «Південний», що по вул. Сидоренка м. Олександрія.

Під час перевірки інспектори з’ясовують, насамперед, такі моменти: наявність безперешкодного доступу до шляхів евакуації, можливість вільного під'їзду пожежно-рятувальної техніки до об'єкта, належний стан систем оповіщення про небезпеку, рівень знань персоналом алгоритму дій на випадок виникнення пожежі. Крім того, перевіряється стан електрогосподарства, стан джерел протипожежного водопостачання, а також цілий ряд режимних питань, що безпосереднім чином впливають на протипожежний захист об’єктів.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool