На Кіровоградщині перевірили Знам’янську обласну бальнеологічну лікарню

Квітень 23, 2018 | Новини | Переглядів: 956 | Коментарі: 0

23 квітня фахівці Знам’янського міськрайонного відділу Управління ДСНС в області перевірили стан дотримання пожежної та техногенної безпеки будівель обласного протитуберкульозного санаторію для дорослих та комунального підприємства «Знам’янська обласна бальнеологічна лікарня» Кіровоградської обласної ради.

Інспекторський склад міськрайвідділу перевірив усі ланки складної системи протипожежного захисту будівель, які повинні забезпечувати 100% безпеку пацієнтів, персоналу та відвідувачів лікувальних закладів.

Особливу увагу було зосереджено на тих факторах, які створюють загрозу виникнення пожежі, перешкоджатимуть її гасінню та евакуації людей, а саме: системи протипожежного захисту, евакуаційні шляхи, первинні засоби пожежогасіння, внутрішнє та зовнішнє водопостачання, блискавкозахист, протипожежний захист дерев’яних конструкцій будівель тощо.

За результатами перевірок будуть складені та оприлюднені акти, переглянути які можна на офіційному сайті Управління ДСНС в області в рубриці «Актуально».

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool