На Кіровоградщині обвинувачені по кримінальним справам відшкодували завдані державі збитки

Грудень 26, 2012 | Новини | Переглядів: 927 | Коментарі: 0

Співробітники податкової міліції ДПС у Кіровоградській області викрили посадових осіб двох підприємств, які відображали у податковій звітності операції з фіктивними підприємствами для ухилення від сплати податків. Сума ухилень по кожному підприємству склала близько 500 тис. грн.

За даними фактами податковою міліцією Кіровоградської області розслідувано та направлено до суду кримінальні справи. До них додавались клопотання захисників про звільнення підсудних від кримінальної відповідальності. Підставою для цього була визначена ч.4 ст.212 Кримінального кодексу України, оскільки сума завданих державі збитків підсудними повністю сплачена до бюджету. Постановами Світловодського міськрайонного та Ленінського районного судів Кіровоградської області обох підсудних звільнено від кримінальної відповідальності. Кримінальні справи закрито, міри запобіжного заходу (підписки про невиїзд) – скасовано.
За словами Анатолія Курупа, першого заступника голови – начальника УПМ ДПС у Кіровоградській області, всього з початку поточного року за кримінальними справами, порушеними за матеріалами податкової міліції, до бюджету повернуто більше 16 млн. грн.

Відділ взаємодії із ЗМІ та громадськістю ДПС у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool