На Кіровоградщині не припиняють проводити роз'яснювальну роботу з населенням

Червень 15, 2019 | Новини | Переглядів: 1173 | Коментарі: 0

 

 

З початком теплої літньої погоди підвищується ризик виникнення загорянь у житловому секторі.

Вогневі випадки у побуті становлять левову частку від усієї кількості повідомлень, які надходять до Служби порятунку «101».

Тому фахівці рятувальної справи не припиняють проводити роз'яснювальну роботу з населенням щодо недопущення пожеж у помешканнях громадян. Так, 14 червня така робота проводилась з мешканцями смт Новгородка.

Рятувальники нагадали громадянам, що головною складовою безпечного способу життя є обережність та неухильне дотримання правил пожежної безпеки. Не втрачати пильності під час експлуатації електричних та газових приладів, не спалювати суху рослинність та сміття на території приватних домоволодінь, біля господарчих будівель та дерев’яних парканів, адже у суху вітряну погоду вогонь легко поширюється. Не оминули рятувальники і таку важливу для літньої пори року тему, як безпечний відпочинок біля водойм. Окрім цього, фахівці Служби порятунку нагадали громадянам і правила безпеки у разі виявлення застарілих боєприпасів та сучасних вибухових пристроїв. На завершення спілкування усім співрозмовникам було вручено застерігаючі листівки, які у будь-яку хвилину допоможуть пригадати елементарні правила безпеки.

У ДСНС України у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool