На Кіровоградщині назвали актуальні професії та спеціальності для ринку праці

Квітень 23, 2021 | Новини | Переглядів: 1335 | Коментарі: 0

Заклади професійної та фахової передвищої освіти формуватимуть цьогоріч замовлення на навчання зважаючи на запит ринку праці. 

Про це зазначила заступниця голови облдержадміністрації Світлана Лобанова.

Серед найбільш актуальних спеціальностей – фахівці галузей громадського харчування, сільського господарства, машинобудування та загальних професії для галузей економіки.

«У нас є комунікація між закладами профтехосвіти, підприємствами, центром зайнятості та профільними департаментами. Обсяг замовлення робітничих кадрів і молодших спеціалістів в області склав 3786 осіб. У наступному навчальному році для виконання регіонального замовлення на підготовку робітників закладами професійної освіти маємо 2420 місць і ще 1421 фахової передвищої освіти», – повідомила Світлана Лобанова.

Посадовиця наголосила, регіональне замовлення сьогодні потребує коректив із точки зору потреб економіки.

«Відтак у ході формування замовлення на наступний рік ми насамперед дослухаємося до думки наших роботодавців і заявок на ринку праці», – додала заступниця голови облдержадміністрації. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool