На Кіровоградщині навчають вчителів на випадок надзвичайних ситуацій (ФОТО)

Вересень 20, 2024 | Новини | Переглядів: 378 | Коментарі: 0

Діти та їх безпека завжди у фокусі підвищеної уваги рятувальників. А створення безпекового освітнього середовища для підростаючого покоління починається з підвищення рівня обізнаності педагогів, на яких покладається величезна відповідальність за збереження життя і здоров’я дошкільнят, учнів та студентів.

З цією метою рятувальники впродовж багатьох років співпрацюють з Інститутом післядипломної педагогічної освіти імені В. Сухомлинського у Кропивницькому.

Співробітники Головного управління ДСНС в області провели онлайн зустріч із викладачами предметів “Здоров’я, безпека та добробут”, “Основи здоров’я” та “Вчимося жити разом”.

На Кіровоградщині навчають вчителів на випадок надзвичайних ситуацій (ФОТО)

На Кіровоградщині навчають вчителів на випадок надзвичайних ситуацій (ФОТО)

На Кіровоградщині навчають вчителів на випадок надзвичайних ситуацій (ФОТО)

У ході семінару надзвичайники спільно з працівниками Навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності області представили до уваги учасників заходу важливі теми безпекового спектру.

У рамках семінару розібралися з питаннями пожежної та мінної безпеки, хімічного та радіаційного захисту, а також укриття населення у захисних спорудах цивільного захисту. Частину зустрічі присвятили питанням надання домедичної допомоги постраждалим, зокрема методам серцево-легеневої реанімації та зупинки різних видів кровотечі.

Головна мета, яку ставили перед собою організатори навчання, - підвищити рівень знань освітян та розширити спектр безпекових питань, які допоможуть їм створити безпечне освітнє середовище для дітей, - була досягнута.

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool