Кропивницькі митники припинили спробу ввезення продуктів, які містять наркотичні речовини

Вересень 25, 2024 | Новини | Переглядів: 143 | Коментарі: 0

Працівники Кропивницької митниці під час здійсненнямитного контролю виявили та припинили спробу ввезення в Україну, з Королівства Нідерландів, 40 пачок чаю та 70 пляшок олії конопляної, що містять наркотичнізасоби - екстракт канабісу та тетрагідроканнабінол, на суму 58 412, 64 грн.

Згідно з чинним законодавством, ввезення натериторію України наркотичних засобів, психотропних речовин або прекурсорівздійснюється за наявності дозволу на право ввезення/вивезення чи транзитувиданого центральним органом виконавчої влади.

Зважаючи на відсутність дозволу, Кропивницькоюмитницею стосовно суб’єкта зовнішньоекономічної діяльності, який намагавсяввезти на митну територію України наркотичні засоби та психотропніречовини, розпочато справу про порушеннямитних правил.

За фактом ввезення наркотичних засобів тапсихотропних речовин, слідчим відділом УСБУ в Кіровоградській області доЄдиного реєстр досудових розслідувань внесено відомості за ознаками вчинення кримінального правопорушення,передбаченого ч.1 ст.305 Кримінальногокодексу України.

прес-служба Кропивницької митниці 


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool