На Кіровоградщині напали та пограбували інваліда

Вересень 11, 2014 | Новини | Переглядів: 836 | Коментарі: 0

Жителі селища Компаніївки, 34 та 42 років, відібрали гроші у мешканця одного з населених пунктів, скориставшись тим, що він має проблеми зі здоров’ям. За вчинене особам загрожує до кількох років позбавлення волі.

52-річний чоловік чекав автобуса на одній з зупинок громадського транспорту у районному центрі. Саме там його і помітили двоє перехожих. Зловмисники підійшли до потерпілого, витягли з кишені сто гривень та втекли.
Чинити опір чи наздоганяти грабіжників чоловік був не в змозі, адже ледве пересувався у зв’язку з інвалідністю. На це кривдники й розраховували, обираючи собі жертву, і зовсім не очікували, що їх знайдуть.
Правоохоронці швидко встановили особи зловмисників, хоча повідомлення про подію надійшло до міліції від родички потерпілого лише через кілька днів.
З’ясувалося, що старший із грабіжників раніше був засуджений за крадіжку. Після пограбування поплічники розділили між собою викраденні кошти та витратили їх на цигарки й алкоголь.
– Попередньо дії осіб кваліфіковано за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 186 «Грабіж» Кримінального кодексу України, – повідомив начальник Компаніївського РВ УМВС в області Володимир Гавриленко. – Слідство триває.
СЗГ УМВС України в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool