You can help our site. Thanks in advance for your help - donate - Click -
                                                                        

На Кіровоградщині надзвичайники сім разів залучались на гасіння пожеж (ФОТО)

Червень 04, 2024 | Новини | Переглядів: 238 | Коментарі: 0

Впродовж минулої доби бійці пожежно-рятувальних підрозділів Кіровоградської області ліквідували сім пожеж різного характеру.

Так, 3 червня о 06:51 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на вул. Леваневського обласного центру. Там загорілось 0,2 м електричних дротів та 4 м2 покрівлі гаража на території гаражного кооперативу. О 07:35 кропивницькі рятувальники ліквідували пожежу.

О 10:30 стало відомо про займання на вул. Братській м. Олександрія. Після прибуття рятувальників до місця події було встановлено, що горить 20 м2 облицювання стін у приміщенні магазину на першому поверсі п’ятиповерхового житлового будинку. Силами олександрійського підрозділу ДСНС загорання було ліквідовано об 11:13.

На Кіровоградщині надзвичайники сім разів залучались на гасіння пожеж (ФОТО)

На Кіровоградщині надзвичайники сім разів залучались на гасіння пожеж (ФОТО)

На Кіровоградщині надзвичайники сім разів залучались на гасіння пожеж (ФОТО)

О 15:55 надійшло повідомлення, що на вул. Петра Лахмана в обласному центрі загорілось 0,8 м2 надвірної споруди на території приватного домоволодіння, яке о 16:13 приборкали кропивницькі вогнеборці.

Вже 4 червня о 02:14 стало відомо, що на проспекті Соборному м. Олександрія виникла пожежа. Горіло 10 м2 домашніх речей у тамбурі на першому поверсі дев’ятиповерхового житлового будинку. Бійці олександрійського підрозділу о 03:05 ліквідували пожежу.
Крім того, тричі за добу пожежно-рятувальні підрозділи ліквідовували займання сухої трави та сміття: м. Олександрія Звенигородське шосе - 30 м2 сміття, с. Пасічне Мар’янівської СТГ Новоукраїнського району — 1 га сухої трави та вул. Вокзальна обласного центру — 1,5 м2 сміття у металевому контейнері.

Загиблих та травмованих немає. Причини виникнення пожеж встановлюють фахівці.

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool