You can help our site. Thanks in advance for your help - donate - Click -
                                                                        

На Кіровоградщині надзвичайники провели безпековий рейд (ФОТО)

Червень 04, 2024 | Новини | Переглядів: 508 | Коментарі: 0

Працівники Служби порятунку вирушили до м. Долинська Кропивницького району. У спілкуванні з місцевими мешканцями надзвичайники нагадали правила безпечної поведінки у повсякденному житті.

Під час розмови фахівці пожежно-рятувальної служби переконували співрозмовників у необхідності дотримання правил безпеки у побуті, зокрема, радили потурбуватися про протипожежний захист, за можливості придбати вогнегасник для оселі. Нагадували про значну шкоду довкіллю від спалювання сухої рослинності та сміття поблизу домівок та на відкритих територіях, а також про передбачену законодавством України відповідальність для паліїв.

На Кіровоградщині надзвичайники провели безпековий рейд (ФОТО)

На Кіровоградщині надзвичайники провели безпековий рейд (ФОТО)

На Кіровоградщині надзвичайники провели безпековий рейд (ФОТО)

Особливу увагу звертали на безпеку дітей, про що, у першу чергу, повинні подбати дорослі, адже це зона їх відповідальності.
Спілкуючись із долинчанами, рятувальники закликали їх не ігнорувати сповіщень про повітряну тривогу та неодмінно прямувати до укриттів.

Не забули фахівці рятувальної справи і про одну з найважливіших тем сьогодення – вибухонебезпеку. Знати, що робити, не розгубитися та чітко дотримуватися алгоритму дій у разі знаходження боєприпасів та предметів, зовні схожих на них, — це життєва необхідність сьогодні. Тож, бути обізнаним з питань мінної безпеки має кожен.

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool