На Кіровоградщині на пожежі загинула 90-річна бабуся (фото)

Грудень 10, 2012 | Новини | Переглядів: 1008 | Коментарі: 0

Третя з початку грудня на території області пожежа у житловому будинку, наслідком якої стала загибель людини, виникла в с. Саблине Знам’янського району.

Подія сталася пізно ввечері 9 грудня. 90-річна бабуся проживала у будинку сама. Щодня до неї навідувався син. Так було і того фатального вечора. Близько 19:00 чоловік допоміг матері розтопити піч, а сам поїхав додому. Після 23:00 він відвозив на вокзал сина. Проїжджаючи біля дому матері, побачив у вікні дивні спалахи. Зайшов у двір, вхідні двері були зачинені зсередини. Вибивши їх, чоловік побачив біля порогу бездиханне тіло матері. У кімнаті горіло ліжко, розташоване впритул до груби.
За викликом на місце події прибули вогнеборці, які і ліквідували пожежу. Причиною займання стала тріщина у грубі, через яку, очевидно, на постіль випала жарина. Бабуся помітила небезпеку та сил покинути помешкання у неї не вистачило. Причина смерті жінки наразі встановлюється.
 

Для багатьох жителів нашої області печі залишаються надійним та перевіреним способом обігріти свої домівки. Та, щоб від їх тепла не стало занадто гаряче, дотримуйтеся правил пожежної безпеки:
Перевіряйте справність димоходів та своєчасно очищайте їх від сажі;
Не залишайте печі без нагляду та не доручайте його малолітнім дітям;
Не сушіть і не складайте на печах одяг і дрова;
Не користуйтеся печами та грубами, які мають тріщини;
Не розміщуйте паливо й інші горючі матеріали безпосередньо перед топковим отвором, перед ним обов’язково повинен бути притопочний лист.
Лише виконання цих простих правил захистить ваші домівки від пожеж. Бережіть себе!

На Кіровоградщині на пожежі загинула 90-річна бабуся (фото)


Управління Держтехногенбезпеки в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool