На Кіровоградщині міндоходівці перевірили вдвічі менше бізнесменів, ніж торік

Червень 18, 2014 | Новини | Переглядів: 939 | Коментарі: 0

Протягом п’яти місяців цього року органами доходів і зборів області проведено перевірки 235 суб’єктів господарювання – проти 427 у січні-травні минулого.

При цьому проведення планових заходів контролю скоротилося на 35%.
„Таку динаміку можна буде прослідкувати і в третьому кварталі, - зауважила заступник начальника обласного управління Міндоходів Тетяна Соколенко, - на цей період заплановано на 8 перевірок менше, ніж минулоріч”.
У Головному управлінні Міндоходів у Кіровоградській області таку тенденцію вважають закономірною, адже таким чином реалізується „ризикоорієнтована” система відбору платників податків.
„Завдяки їй увага акцентується лише на тих підприємствах, які мають ризики несплати платежів до бюджету, а сумлінні платники не відволікаються від господарської діяльності”, - додала Тетяна Соколенко.
Завдяки аудиторам Міндоходів в області бюджет уже збагатився на 13,1 млн.грн.

Прес-служба ГУ Міндоходів у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool