На Кіровоградщині ліквідували 4 загоряння у житловому секторі

Травень 26, 2018 | Новини | Переглядів: 930 | Коментарі: 0

Протягом доби, що минула пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградщини 4 рази залучались на гасіння пожеж у житловому секторі.

Так, о 09:18 на дійшло повідомлення про пожежу на вул. Зарічній м. Новомирогород. Як виявилось, на території приватного домоволодіння горіло 2 м2 дерев’яної стіни господарчої споруди. Бійці 25-ї ДПРЧ о 09:53 ліквідували загорання.

О 13:04 рятувальники 2-го Державного пожежно-рятувального загону м. Олександрії залучались на гасіння пожежі на вул. Гаценка с. Червона Кам’янка Олександрійського району. Як з’ясувалось, на території приватного домоволодіння горіло 13 м2 даху та перекриття господарчої споруди. О 13:39 пожежу було локалізовано та о 13:45 – ліквідовано.
О 14:41 бійці 31-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Новоархангельськ та місцевої пожежної команди с. Надлак залучались на ліквідацію загорання 25 м2 сінника та 1 т сіна на території приватного домоволодіння на вул. Шкільній с. Скалівські Хутори Новоархангельського району.
Бійці 13-ї ДПРЧ м. Голованівськ ліквідували загорання 2 м2 матрацу у нежитловій будівлі, яка знаходиться на вул. Горького районного центру.

В усіх вогневих випадках травмованих та загиблих немає. Причини пожеж з’ясовують фахівці.

У ДСНСУкраїни у Кіровоградській області

     


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool