На Кіровоградщині ліквідували 3 займання у житловому секторі

Березень 31, 2020 | Новини | Переглядів: 772 | Коментарі: 0

30 березня о 10:01 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу по вул. Некрасова с. Бандурівка Олександрійського району. 

Після прибуття на місце виклику було встановлено, що горить 0,5 м3 дров на території приватного домоволодіння. О 10:26 вогнеборці локалізували та о 10:35 ліквідували пожежу. На гасіння пожежі залучались 9 чоловік особового складу та 2 одиниці техніки 2-го Державного пожежно-рятувального загону м. Олександрія.

О 16:17 пожежа виникла по вул. Інгульська с. Оситняжка Кропивницького району. Там горіло 5 м2 покрівлі будинку, що не експлуатується. Силами рятувальників 1-го Державного пожежно-рятувального загону м. Кропивницький о 16:57 пожежу було локалізовано та о 17:12 – ліквідовано. На гасіння пожежі залучались 8 чоловік особового складу та 2 одиниці техніки.

О 18:32 вогнеборці 1-го Державного пожежно-рятувального загону м. Кропивницький залучались на гасіння пожежі 3 м2 речей домашнього вжитку та 80 м2 покрівлі дачного будинку по вул. Березова с. Нове м. Кропивницький. О 19:20 вогнеборці локалізували та о 19:55 ліквідували пожежу. На гасіння пожежі залучались 12 чоловік особового складу та 3 одиниці техніки.

Загиблих та травмованих немає. Причини пожеж встановлюють фахівці.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool